Inneha just avslutat forhallande tillsammans man sasom har adhd sam behover stod/rad

Inneha just avslutat forhallande tillsammans man sasom har adhd sam behover stod/rad

Korrekt dom kanslorna ni namner; starkt kanslomassigt avhangig

utav er tillsamman kunskap av adhd gallande nagot takti.

Vi har varit tillsammans i lite mer a fyra ar sam mig age upplevt att vi haft en barkraftig och fortjusande karlek sam narmiljo och sjalv alskar honom annu mycket. Age ann dromma om att det kan bli vi forsavit han promenera genom behandling och han kan https://kissbrides.com/sv/svenska-brudar/ forsvaga tryt gissel. Han age typ just fatt diagnos, men vill inte plocka lakemedel fore framst provat alternativa behandlingar som fod samt eventuellt hypnosterapi. Mi a andra sidan tror att det blir hejdlost svar forsavit han ej far en etta handtag vi medikament mot att inleda tillsammans.

Problemen sasom mi upplevt sam sasom sjalv antar kommer fran adhd n befinner sig; aggressiva utbrott stundom a ingenstans, stort sjalvfokus, stort behov itu egentid, fattas gallande empati, bryderi matcha sig mo andra (undertecknad) inte med skall existera villig hans krav, stundom aven fast valtrana bruten att om sjalv behover nagot odl skall det inte bliv odl.

Det jag tyckt varit jobbigast ar att jag fatt anpassa mej jatte- sam varit himla uppmarksam samt fokuserad kungen hurda han varit. Vi har lange pratat forsavit att maka ihop och planerat forut det men sedan kommer han med invandningar saso mi upplevt saso undanflykter. Mi vill avskilja livet med honom, saken dar sjalv alskar och inneha haft svar att fatta honom va han vill sam ifall han alskar, ehuru han ann sager att han astadkomme det samt att mi ar hans dromkvinna.

Men den narmilj, skoji upplevelser samt love sjalv upplevt tillsammans honom har varit formidabel sam sjalv tycker vi matchar varandra kungen alla plan. Kan fast an kontemplera gallande av och till forsavit mi blandar forbund love med medberoende eller att mig levt for/vantat kungen de tillfallen nar sjalv fatt saken dar underbara karleksfulla uppmarksamheten bruten honom.

Mi age evigt fatt anpassa undertecknad postumt honom och hans behov

Forsoker slappa honom samt anlanda fortsattningsvi inom mitt midja men forma icke. Kanske kan assist att fatta mer forsavitt adhd alternativ andra i likartad lage.

A tja! samt hoppsan underben likt det ar grimas lage age aven absolut avslutat var forhalland efter 4 ar, han ager korrekt samma egenskaper som din medspelare. Hack sen vi blev tsm age sjalv suspekt att han har adhd sam han anta sjalv att han age det, skad age lart sig att li tillsamman det ifall han enbart tillats leva det villig sitt metod. Vi inneha varit sarbo mirakel dessa ar, han klarar inte leva tillsamman med nagon, alternativ uta mina tonaringar, det blir overdriven pro honom, grej plikt ringa ligga villig sin plats sam han behover sin frizon. Han befinner si mycket ego samt titta blott till sig sol samt sina behov inom etta nave. Det ager varit slut emella oss massa ganger skad jag far panik och oro utan honom, sjalv har kommit fram mo att sjalv befinner sig kanslomassigt beroende av honom, medberoende. Befinner si typ avhangi hans bekraftelse. Hur mar ni genast utan honom? Har du bekantskap?

Blir bade frejdig och bedrovad att du likasa har likadan dilemma. Enastaende att vet forhandla tillsammans annan tillsamman likadan upplevelse och ledsamt nar det befinner si odla har.

Det var omedelbar tre manader darpa mig gjorde forliden (andra gangen) samt mig ager haft avlastning av hjarnskrynklar samt kompisar for att kunna ta steget sam fortsatta. Age jobbat tillsamman att sorja samt forsokt frigora honom ehur sjalv sagt att jag age forhoppningar forsavit att det kan bli vi ater andock att han tvungen antagligen experimentera botemedel alternativt ovrigt samt att tillfalle forandras. Det ager han ick gjort annu. Vi age bekantskap genom e-post ganska ett stig inom veckan och age traffats nagra ggr. Ehur det befinner sig villig kompisniva odla korkat villig en taktik ifall det hindrar undertecknad att slappa men medan blir jag pamind forsavit att han ej ar kr.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *