Tidigar veckan gren sjalv e kommenta om varfor mig haft en aning svart darfor at fatta dejting

Tidigar veckan gren sjalv e kommenta om varfor mig haft en aning svart darfor at fatta dejting

Eftersom skulle mi aldrig stamm nagon gosse som vill ses alltfor vanligtvis!

Mig ager alltsa kortfattat mycket ett absolut egendomlig tankesatt jamfort tillsammans flertal andra men mi later ej det ha avskracka mig. Aven om mi antagligen skrammer dan massor killar vi att knacka til de oskrivna reglerna, antar sjalv att det isafall ar e indikator villi att vi inte passar tillsamman. Sol ser jag ocksa det som positivt forsavit nagon kis befinner sig avvikande. En stig varenda mig exempelvis kungen dejt tillsamman nagon kille som villi forsta dejten borjade undran undertecknad forsavitt mina framtidsplaner nar det gallde kidsen. Mi tyckte att det varenda bra att han ville tillverka check.

Nar det innefatt min arom itu killar, har jag markt att mig ofta soker alldeles andra egenskaper hos killar annu vad massor andra flickor gor samt jag ager idelige nago helt annan tycke an dom (naturligtvis behover inte detta aga nagonting tillsamman uppsyn asperger att skapa). Men massa andra vill innehav killar som passar in i den sa kallade ”normen”, dvs killar som flyttat hemifran nar dom ar ovan 25, icke befinner si avhangi sin mamma, sasom inneha ett valbetalt syssla samt sasom inte befinner sig psykiskt svaga villig nagot metod. Jag bryr sjalv ja ej om dom ovannamnda sakerna overhuvudtaget. Mig bryr mig icke ett dugg ifall killen ar socialbidragstagare, bor hemma hos sin mamma trots att han befinner sig slu 40 alternativt forsavit han ar lattstott sam psykiskt bracklig.

Medkansla befinner sig tillracklig saken da egenskapen sasom befinner si allra viktigast pro mej nar sjalv soker ett kompanjo!

Det sasom mig daremot bryr mig avsevart forsavit befinner si att han befinner sig sjyst sam artig, delar likadan varderingar saso mig, age kopiost medkansla, bryr sig forsavit dom fattiga och svaga inom varlden, respekterar all manniskor osv. Genast darefte antagande mi att det var uppsyn exmans enorma empatiformaga som gjorde att mig foll sta honom inom begynnelse. Han brann minsann darfor at bidra andra manniskor samt brydde sig ifall samtliga andra.

https://kissbrides.com/sv/heta-colombianska-kvinnor/

Det som mi mycket anser ar svar i serios forhallanden ar att mig ideligen definierar ett forhallande gallande en fullkomligt ovrig fason ann massor andra persone. Det som ar marigt for jag befinner sig t ex det har med hurda vanligtvis man bor pricka sin kompanjon. Sjalv age evigt varit nagon indivi saso behover oerhort mycket ensamtid, vilket ej alla killar begripe. Pro mig skulle det finnas till optimalt att ses nago passag ino veckan, alternativt mo sam tillsammans mirake somliga perioder tva ganger ino manaden. Helst vill mi ej att hane ska knoppa over hos varandra alls inte med mi anse att det befinner sig enklast att umgas villig dagtid sam sedan kan bada aka bostad mot sig.

Skulle sjalv behova hanga oftare an underbe mi ids, finns risken att sjalv snart promenerar in inom vaggen. Mi har ju inte sa jattemycket uthallighe och sasom aspergare age sjalv en valdigt aterhamtningsbehov. Denna aterhamtningstid befinner si ganska oforandrad angelaget stav karna psykiska komfor sasom kost sam somn. Stav undertecknad inneha det inget alls med emotioner alternativt love att foreta hur ideligen kar ses. Jag alskar min mor ocksa, andock jag behover ick pricka henne oavbrutet pro det.

Det befinner si tillracklig svang pro oss aspergare att det finns flickor som har Aspergers syndrom samt sasom resonerar saso n astadkomme Paula. Synd enbart att det promenera cirka 3 killar tillsammans Aspergers syndrom kungen varje brud saso inneha Asperger. Sedan kan kar hela tiden resonera forsavit det befinner sig darfor at diagnoskriterierna befinner si konstuerade tillsammans killar som form eller forsavit det befinner si som Simon Baron-Cohen age sagt att autism ar en ytterlig form utav ”manlig hjarna” alternativ nagonting mittemellan.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *